Complimenten voor WijkWijzer

Als wijkraad is het natuurlijk altijd leuk om complimenten te krijgen over de wijkkrant. Onderstaand een reactie op de 3e Wijkwijzer van dit jaar. Bent u benieuwd hoe Wijkwijzer er uit ziet? Klik hier.

Geachte mevrouw Hof,

Kortgeleden zag ik dat een jonge distributeur de Wijkwijzer in onze bussen, Dokter Van Ledestraat, stopte.
Als voormalig drukker was ik meteen geïnteresseerd in zóón mooie uitgave.De jongeman deelde me mede dat hij niet voldoende exemplaren had en daar mijn bus zeker niet meer aan de beurt kwam, gaf hij mij, op verzoek, een exemplaar. Uw professionele omslagfoto trok natuurlijk de meeste aandacht, reden waarom dit niet meteen in de prullenbak verdween. De layout en inhoud waren navenant en last but not least de prachtige druk van Stichting MEO.

Hopelijk zijn er in de toekomst voldoende exemplaren.

Ga zo door

Vr gr Rutger ten Hagen (89)