Geslaagd project zwembaden Het Baafje en De Bever

Als een complimentje voor je werk de krant haalt, dan weet je dat je het goed gedaan hebt. Deze mooie opsteker kwam onze leerlingen toe, met dank aan Sport Servicepunt Langedijk (SSL). De zwembaden Het Baafje (Heiloo) en De Bever (Sint Pancras) – sinds dit jaar geëxploiteerd door SSL – waren toe aan een nieuwe website en folders. Op de beursvloer van Stichting De Waaier kwamen SSL en Stichting MEO elkaar tegen: een samenwerking was geboren.

De nieuwe websites en folders zijn opgeleverd. Dat dit naar tevredenheid is gebeurd blijkt uit het krantenberichtje in de Alkmaarsche Courant/Noordhollands Dagblad van dinsdag 14 april. Stichting De Waaier: bedankt voor de ontmoetingsmogelijkheid. Sport Servicepunt Langedijk: bedankt voor het compliment en de prachtige klus!

artikel-meo-websites